OPEN

Ik werk veelal alleen in de praktijk. Soms kun je een ander teamlid in de praktijk  tegenkomen. Het kan een stagiair(e) zijn of ...Cookie. Cookie heeft een prima humeur, nodige 'portie' mensenkennis en past daardoor uitstekend bij het team. Ze begroet  iedereen die binnenkomt soms met een blaf en altijd snuffelend.

 

Zoals ik het zie draait het om connectie, verbinding. Ik geloof stellig in de kracht van een nauwe verwevenheid tussen traditionele (complementaire) en reguliere zorg. Met mijn analytisch vermogen zoek ik de vraag achter de vraag. Mijn werkwijze is flexibel: doorpakken als het kan en wanneer nodig rustig aan doen.

 

wanneer begonnen in de zorg?

Sinds 2002 ben ik praktiserend in de complementaire zorg, als energetisch therapeut. Ik heb hiervoor een vierjarige HBO opleiding gevolgd. Naast een degelijke medische basiskennis heb ik ook vaardigheden op het gebied van onder meer stressreductie, psychologie, voeding, communicatie en coaching opgedaan. Echter voor mij is de basis en uitgangspunt het energieveld.

hartelijke groeten,

Bianca

stagiair(e): tijdelijke uitbreiding van het team

 

Het is mogelijk dat het team tijdelijk wordt uitgebreid...door een student die zijn kennis, vaardigheden toetst en ervaring kan opdoen in de praktijk.  De student volgt op hbo niveau een opleiding aan het CAM te Utrecht.

 

wat is het het doel van een praktijkstage?

  • Het vergroten en verkrijgen van specifieke kennis, inzicht en vaardigheden die nodig zijn voor een praktische en professionele beroepsuitoefening.
  • Het vergroten van kennis en inzicht in de therapie.
  • Het (verder) ontwikkelen van een adequate beroepshouding.
  • Bovenal is het uiteraard ook leuk om eens in de 'keuken' bij iemand anders te kijken.

 

beroepsgeheim?

De stagiair(e) heeft net als mij een beroepsgeheim.

 

stagiair(e) aanwezig bij consult

 Een stagiaire zit nooit onverwachts bij een consult. Ik bespreek altijd vooraf of je wel of geen stagiaire bij het consult aanwezig wilt hebben. Volg je gevoel!

 

wil je stage komen lopen?

Neem dan gerust contact met mij op.

 

 

mijn opleiding(en)

 

Ik heb als basis de vierjarige hbo opleiding aan Het Johan Borgman College (HJBC). Daarnaast heb ik mij verder verdiept in MCEO freedom teachings. Dat heeft geresulteerd dat ik een gecertificeerd Kathara Alliance Practitioner ben.

 

Ik ben nieuwsgierig van aard en probeer altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op mijn vakgebied. Ik volg cursussen zowel in binnen- als buitenland. Oh ja, en ik voldoe aan de eis die enkele zorgverzekeraars hebben gesteld om consulten geheel of gedeeltelijk in  te blijven vergoeden: CPION/Snro MBK diploma. Als laatste, ik heb een geldig EHBO diploma en een AED certificaat op mijn naam staan.

mijn passie voor yoga...

 

Ik vind het zelf heerlijk om yoga te doen. De lichaamshoudingen, de meditatie, de adem, zintuigen (her)ontdekken door onder andere eten en massage. Yoga draagt voor mij bij aan mijn totale bewustwording. Om mijn passie te delen ben ik yogacoach geworden. Spelenderwijs ontdekken hoe je door lichaamshoudingen en adem, aandacht en concentratie kunt ontwikkelen en versterken. Bij yoga is altijd ruimte voor het eigen verhaal en emoties. Met de nodige dosis humor maken we plezier. Yoga kent geen competitie, niets moet...alles mag!

 

 

wil je kennismaken?

 

Dan praten we verder onder het genot van een kop koffie, thee, glas water of ...ranja. Ik hoor graag jouw verhaal.

openingstijden

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

07.30 - 18.00 uur

07.30 - 18.00 uur

gesloten

07.30 - 18.00 uur

07.30 - 12.00 uur

post- / praktijkadres

Benraatshoef 24

4941 TL Raamsdonksveer 
t. +31 (0) 162 69 21 48

aangesloten bij